fbpx De Top 5 teambuildingactiviteiten in Brussel | People First | People First

# Blog De Top 5 teambuildingactiviteiten in Brussel

Zakelijke sfeer en natuur: Brussel heeft het allemaal voor teambuilding

Brussel is een bruisende hub voor business en politiek. Mensen van overal ter wereld wonen en werken in de stad of in haar omgeving en kunnen gemakkelijk, in slechts enkele minuten, zich in de natuur bevinden. Daarom vinden wij dat het alles in zich heeft om een epicentrum voor teambuildingactiviteiten te zijn!

Brussel is niet alleen het hoofdkwartier van de Europese Unie. Er zijn er ook ongeveer 50.000 bedrijven (waaronder meer dan 2200 buitenlandse bedrijven) gevestigd. Dit betekent dat veel mensen uit andere steden en uit het buitenland er komen wonen om te werken. Teambuilding speelt dus een belangrijke rol om hen te integreren in nieuwe en gevarieerde werkomgevingen.

city play in brussel

Het aantal en de verscheidenheid van de bedrijven, met verschillende eisen en wensen, heeft dus een vraag en een gunstige omgeving voor teambuilding gecreëerd. Dit is de reden waarom de opties in Brussel zo goed ontwikkeld zijn. Zoals besproken in een vorig artikel (Wat is teambuilding en waarom is het belangrijk), is dit essentieel om de teamcohesie te versterken door de groepsdynamiek te verbeteren en de betrokkenheid van de werknemers te verhogen.

En de mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten verbeteren aanzienlijk als je ziet dat de stad omringd is door het prachtige Zoniënwoud! Dit maakt van Brussel een vrij unieke plaats om te genieten van de voordelen van outdoor teambuilding activiteiten. Op slechts 20 minuten van het stadscentrum en vlot bereikbaar, kan je een activiteit in de natuur organiseren. Dit kan de hele dag duren of gecombineerd worden met een werksessie op kantoor. Ideaal qua tijdoptimalisatie.

Of het nu in en rond de stad is, of in Knokke Out Waterloo, onze locatie voor activiteiten vlak naast het bos, bekijk onze top 5 teambuildingactiviteiten in Brussel!

Knokke Out Brussels

Team Building in Brussels: Our top 5 activities

1| TEAMBOOSTER

People First's topseller, de Teambooster is de perfecte optie als het gaat om banden te smeden met collega's. Teamgenoten moeten samenwerken en handen ineenslaan om de spellen te winnen!

 • WANNEER? Het hele jaar door. In de winter kan het binnen georganiseerd worden.
 • GROEPSGROOTTE -> Onbeperkt!
 • PRIJS -> Vanaf 50€ per persoon
 • DUUR -> 3 uur
 • LOCATIE -> Knokke Out Waterloo (20km van Brussel)

MEER INFO -> Raadpleeg hier alle details en informatie over deze teambuildingactiviteit en vraag een offerte aan.

teambooster team building

2| CITY PLAY

Deze activiteit tovert de stad om in een speelterrein! In City Play moet elk team een reeks uitdagingen van allerlei soorten (sport, geschiedenis, cultuur, enz.) overwinnen. Iedereen krijgt de kans om de leiding te nemen en te laten zien wat ze in huis hebben, afhankelijk van hun sterke punten en de aard van de uitdaging. Dit stimuleert de complementariteit en het potentieel van het team.

 • WANNEER? Het hele jaar door
 • GROEPSGROOTTE -> Onbeperkt! Het kan georganiseerd worden voor alle soorten groepen.
 • PRIJS -> Vanaf 35€ per persoon
 • DUUR -> 1,5 tot 3 uur
 • LOCATIE -> Overal in Brussel! Raadpleeg ook Venue Play, waarbij we uw vergaderruimte, uw kantoren of om het even welk andere plaats omtoveren in het speelterrein van het spel.

MEER INFO -> Raadpleeg hier alle details en informatie over deze teambuildingactiviteit en vraag een offerte aan.

3| THE PATHFINDER

Niets verslaat The Pathfinder als je wilt werken aan besluitvorming in teamverband en efficiënte teamwork. In dit oriëntatiespel is de complementariteit van de teamleden de sleutel tot succes!

 • WANNEER? Het hele jaar door
 • GROEPSGROOTTE -> Onbeperkt!
 • PRIJS -> Vanaf 33€ per persoon
 • DUUR -> 2 uur
 • LOCATIE -> Knokke Out Waterloo (20km van Brussel)

MEER INFO ->  Raadpleeg hier alle details en informatie over deze teambuildingactiviteit en vraag een offerte aan.

pathfinder

4| SECRET AGENT SCHOOL

Ooit gedroomd om deel uit te maken van een James Bond-film? Wel, de Secret Agent School zal jou en je collega's aan allerlei binnen- en buitenmissies onderwerpen. Hierna zal geen enkele werkuitdaging in het dagelijkse leven onoplosbaar zijn!

 • WANNEER? Het hele jaar door
 • GROEPSGROOTTE -> Tot 200 personen
 • PRIJS -> Vanaf 66€ per persoon
 • DUUR -> 3 uur
 • LOCATIE -> Knokke Out Waterloo (20km van Brussel)

MEER INFO ->Raadpleeg hier alle details en informatie over deze teambuildingactiviteit en vraag een offerte aan.

secret agent school

5| 1001 KILOMETER

1001 Kilometer draait om teamgeest en samenwerking. Het is een real life versie van het beroemde bordspel "Duizend kilometer", waarin teams het tegen elkaar opnemen in verschillende uitdagingen om punten te scoren en zo het totale spel te winnen!

 • WANNEER? Het hele jaar door
 • GROEPSGROOTTE -> Tot 100 personen
 • PRIJS -> Vanaf 70€ per persoon
 • DUUR -> 3 uur
 • LOCATIE -> Knokke Out Waterloo (20km van Brussel)

MEER INFO -> Raadpleeg hier alle details en informatie over deze teambuildingactiviteit en vraag een offerte aan.

skateboard 1001 Miles

Al deze activiteiten kunnen ook worden gecombineerd met een lunch of diner. Er is altijd wel iets passends dat kan georganiseerd worden, ongeacht de grootte van het bedrijf of team.

Voor kleinere teams zijn er kleine teambuildingactiviteiten zoals Lego Challenge, Pathfinder en City/Venue Play die geweldige alternatieven zijn. Ze vergen niet veel logistiek om ze op touw te zetten en zo is de startprijs per persoon laag. En voor tech-georiënteerde en creatieve teams zijn er geweldige keuzes aangeboden door de Wannaplay-afdeling, die gespecialiseerd is in innovatieve teambuilding en spelervaringen.

En als aanvulling op bovenstaande activiteiten hebben we samen met onze partners Silversquare & COMET ook 'Meet Up Your Team' ontwikkeld, een catalogus voor vergader gerelateerde teambuildingactiviteiten, die vóór, tijdens of na een vergadering kunnen worden georganiseerd. Een efficiënte ijsbreker kan echt zorgen voor de juiste sfeer en de toon zetten voor een succesvolle vergadering!

Knowhow en logistiek: People-First's toegevoegde waarde

Gebruikmakend van alle voordelen die Brussel biedt voor teambuilding, is de locatie Knokke Out Waterloo een geweldige troef voor het organiseren van onvergetelijke ervaringen voor allerlei bedrijven en teams. Een perfecte mix van het gemak van de stad en de magie van de natuur. We beschikken over een eersteklas locatie, alle knowhow en middelen om de teambuildingactiviteiten en de cateringdienst voor lunch/diner/feestjes voor te bereiden. Alles 'in huis'. Dit verzekert een efficiëntere organisatie en een topkwaliteit en tegen een competitieve prijs.

Van daaruit kunnen we ook gemengde - phygitale - activiteiten opzetten, die een in-person event combineren met een virtuele tegenhanger. Dit is een geconsolideerde trend in teambuilding en ideaal voor teams en bedrijven die deels in België gevestigd zijn (ze wonen het fysieke evenement bij), en deels buiten Brussel en/of in het buitenland gevestigd zijn (ze doen virtueel mee).

Bij de ontwikkeling van al onze activiteiten houden we rekening met onze nieuwe Impactstrategie, die een positieve impact wil hebben op het milieu, de maatschappij en de mens. Dit houdt onder meer in dat we samenwerken met lokale partners en prioriteit geven aan lokale leveranciers om te werken aan duurzame teambuilding. Het team en de logistiek zo dicht bij Brussel hebben is een goed uitgangspunt om de milieu-impact te verminderen.

 

Contacteer ons!

Nu u de beste opties kent voor originele teambuildingactiviteiten in Brussel, is het tijd om uw volgende activiteit te plannen! Neem contact met ons op en wij helpen u bij het organiseren van de perfecte activiteit voor uw team, hetzij in uw kantoren, de co-working space, onze Knokke-Out Waterloo locatie of in de Brusselse straten!

 

 

Je hebt die ene niet gevonden

Laten we je onze andere ervaringen laten zien.