fbpx Wij organiseren uw virtuele teambuilding | People First | People First | People First

# Blog Wij organiseren uw virtuele teambuilding | People First

COVID-19: maak de link opnieuw door een virtuele teambuilding te organiseren!

Sinds maart heeft de coronavirus-gezondheidscrisis en de gevolgen daarvan de zakenwereld door elkaar geschud, die zich beklaagt over het feit dat ze zich één keer te veel in het bijzijn van anderen voelt! Inderdaad, sociale afstandelijkheid, lockdown en telewerken hebben beperkte contacten tussen collega's en isoleren uw medewerkers. Geen koffiepauzes meer doorgebracht met kletsen en collectieve brainstoringen. Hetzelfde geldt voor nawerkzaamheden of andere teamactiviteiten.

In het besef dat de menselijke relaties en de samenhang tussen de medewerkers de katalysatoren zijn van een efficiënt bedrijf, hebben we bij People First besloten om teambuilding opnieuw uit te vinden. Terwijl zijn vorm evolueert naar een online versie, blijft zijn DNA onveranderd: verbinden, samenbrengen en samenbrengen.

Een virtuele teambuilding met echte voordelen  

We hebben daarom drie concepten van gekoppelde teambuildings ontwikkeld, die zo verbindend en doordacht zijn dat de afstand (bijna) vergeten wordt!

Dankzij het web en nieuwe communicatiemethoden zijn deze teambuildings nu meer dan een dag van activiteiten en gaan ze verder door uw medewerkers dagelijks te begeleiden.

Zonder u nog veel te hebben verteld over dit nieuwe soort intra-company epos, komen er al enkele voordelen aan het licht: organisatie op afstand en dus veiligheid, deelname op lange termijn en natuurlijk een hernieuwde teamcohesie!

Online spelletjes - Spelen als een team

Van ontsnappingsspel tot rechercheuronderzoek tot "Wie is wie", ontmoet je collega's en speel als een team alsof je naast elkaar staat. Puzzels oplossen om een koelkast te openen en samen een toast uit te brengen; in een politieonderzoek duiken en het echte van het valse ontwarren; een muzikale quiz winnen onder het genot van een welverdiend aperitiefje aan het eind van de dag... Zoals u kunt zien, zijn onze "Online Games" voor u gemaakt om samen te komen en een paar lachjes te delen!

Online ervaringen - Ontdek als een team

Neem deel aan een veelheid van creatieve workshops die even divers als gevarieerd zijn en ontdek samen met uw medewerkers nieuwe horizonten. 

In onze "Connect & Cook" wordt elke deelnemer een lunchbox bezorgd en gaat hij met chef-kok Julien Lapraille mee voor een leuke online kookles, gevolgd door een goede groepsmaaltijd.

Mixologielessen, wijnproeven of yogalessen, er is voor elk wat wils! Dus... Bon appétit, gezondheid of Namasté!

Online gesprekken - Inspiratie opdoen als een team

Neem deel aan onze online conferenties en laat u inspireren door de getuigenissen van boeiende sprekers. Bijvoorbeeld de thema's van het beheer van het isolement en het overtreffen van zichzelf door de heldendaden van Thomas de Dorlodot, een verstokte avonturier die al meer dan 15 jaar alleen de verste uithoeken van de wereld verkent.

Na een reis aan zijn zijde in de Himalaya, uitwisseling over andere dan actuele thema's zoals mindfulness, de maatschappij onder hoge druk, gezondheid of het milieu ... Introspectie en delen verzekerd!

Ijs op de taart - Ontdek Atlas Go

Dankzij een partnerschap met Atlas Go, een in San Francisco gevestigd bedrijf dat is gecertificeerd door B Corp, kunnen we uw bedrijf nu voorzien van een online platform dat elk van uw werknemers aanmoedigt om een gemeenschappelijk doel te bereiken en tegelijkertijd opnieuw in contact te komen met menselijk contact.

Of het nu gaat om fysieke of speelse activiteiten, ga samen een nieuwe uitdaging aan en verzamel uw medewerkers rond een maatschappelijk project in lijn met de inzet en verantwoordelijkheid van uw bedrijf.

Rennen, fietsen, yoga, koken of tuinieren... De mogelijkheden zijn oneindig en de toepassing, eenvoudig te gebruiken. 

Stel je voor dat je met je team een wereldtournee maakt in slechts 30 dagen. Met een geïntegreerde GPS kunt u uw afstanden vastleggen en het platform geeft uw individuele en collectieve resultaten weer. Uw teamgenoten delen hun prestaties in foto's en moedigen elkaar aan dankzij een geïntegreerde chatmodule. Nog beter, voor elke kilometer die u rijdt, laat uw bedrijf een vereniging een boom planten of doneert het ingezamelde geld aan een goed doel. Is dat niet geweldig?

Grijp de kans om samen te komen...

In de huidige context wordt teambuilding meer dan ooit treffend genoemd. Inderdaad, meer dan een groep collega's een dag lang te vermaken, is het vooral een gelegenheid om mensen samen te brengen, om verenigende momenten te delen, om de teamgeest te versterken en om het gevoel te versterken dat men deel uitmaakt van een gemeenschappelijk project... Covid-19 of niet!

Bij People First hebben we onszelf daarom opnieuw uitgevonden en zijn we overtuigd van de verdiensten van dit nieuwe concept van virtuele teambuilding.

Jij ook ? Ontdek al onze activiteiten en neem contact met ons op om uw team samen te brengen en deze periode te laten vergeten.

Je hebt die ene niet gevonden

Laten we je onze andere ervaringen laten zien.