fbpx Een andere kijk op teambuilding: welke toekomst voor B2B activiteiten? | People First | People First

# Blog Een andere kijk op teambuilding: welke toekomst voor B2B activiteiten?

Bestaat er een betere manier om onze blog te starten dan door de toekomst van teambuildings aan te kaarten?

In deze onzekere tijden lijdt de evenementensector. De annulatie van veel evenementen die leiden tot technische werkloosheid voor bepaalde werknemers en leveranciers, belooft weinig goeds voor de komende weken. En toch willen we bij People First geloven in een nog meer menselijke toekomst, vol lachende gezichten, waarin het contact tussen teamleden des te meer door iedereen gewaardeerd zullen worden.

Hoe ziet de toekomst eruit voor de teambuilding?

Omdat we ons ervan bewust zijn dat we ons model moeten herzien, willen we nog steeds de menselijke kant benadrukken waarop onze teambuildingactiviteiten zijn gebaseerd. Of ze nu indoor of outdoor georganiseerd worden, ze zijn een uitgelezen kans om de menselijke meerwaarde van uw bedrijf en ons werk als organisatoren in de verf te zetten, met als doel het creëren van relaties.

Aan het einde van deze lockdown, zelfs als deze nog een tijdje duurt, is het essentieel voor uw team om dit gevoel van samenhorigheid terug te vinden, die tijdens de talrijke videoconferenties wat verloren is gegaan. We staan aan de vooravond van een nieuwe dynamiek; een tijd waarin menselijk contact teruggevonden kan worden. En iedereen heeft het verdiend!

Een lokaal netwerk

Met de huidige lockdown die een aantal bedrijven verlamt, is het zeker dat het economisch herstel niet in een oogwenk zal plaatsvinden. Maar als het er is, lijdt het geen twijfel dat het concept van solidariteit op de voorgrond zal staan. Veel spelers (en we zullen er een erezaak van maken om er deel van uit te maken) zullen loyaal blijven aan de partners, vaak lokale, die altijd voor hen hebben gewerkt en hen de best mogelijke service hebben verleend. De relaties die in het verleden zijn gelegd, zullen helpen om de uitwisselingen van morgen samen op te bouwen, gebaseerd op het begrijpen van ieders behoeften.

En terwijl u wacht op uw outdoor teambuilding?

Blijf niet bij de pakken zitten! U bent momenteel telewerker en bent het virtueel chatten met de collega's beu? Bij People First hebben we veel middelen die we graag ter beschikking stellen om u te helpen door deze moeilijke periode te navigeren, in de best mogelijke sfeer. We hebben een aantal online activiteiten zoals Escape Rooms beschikbaar, waaraan iedereen thuis en vanop veilige afstand kan meedoen.

Onze technische specialisten staan ​​ook klaar om op maat gemaakte handmatige en sportieve activiteiten voor te bereiden, gewoon om even weg te kunnen kijken van dat toetsenbord. Een originele manier om dichtbij en verenigd te blijven ... en dit vanop afstand!

Een nordic walking-tutorial, een levering van yogamatten aan uw werknemers gekoppeld aan een aantal online sessies, een doos met verse producten voor een kookles met een door People First geselecteerde chef, een leuke cocktail-tutorial door een barman ... Of waarom geen inspirerend boek aanbieden over een actueel thema met een online uiteenzetting van de auteur?

Teambuildings voor de familie

Omdat werknemers in hetzelfde bedrijf een beetje op familieleden lijken, kunnen we sommige van onze activiteiten aanpassen zodat ze ook bij u thuis mogelijk zijn. Adios tactiele tabletten en televisie, hallo escape game in de woonkamer! Onze teams zetten graag hun technische, communicatieve en creatieve vaardigheden in voor uw familie, dus neem contact met ons op via hello@people-first.be.

Post-lockdown

Naast onze teambuildings en buitenactiviteiten, vinden we het belangrijk om van deze periode gebruik te maken om de manier waarop we werken en functioneren te heroverwegen en te herzien. Als we mensen al centraal stellen bij onze evenementen - we heten niet voor niets People First - zijn we ervan overtuigd dat we in de toekomst deze menselijke waarden zullen moeten accentueren.

We zijn er actief over aan het nadenken en zullen aan het einde van deze periode sterker staan en vol menselijke projecten terugkomen. In de tussentijd willen we onze klanten die ons steunen oprecht bedanken. Velen proberen met ons oplossingen te vinden om de reeds geplande teambuildings uit te stellen. Dit kan voor veel bedrijven een moeilijke periode zijn, en we weten dat zonder begrip van klanten het niet mogelijk zou zijn om positieve en creatieve oplossingen te vinden.

Bedankt voor jullie steun en loyaliteit!

Zorg voor uzelf en voor uw dierbaren.

Je hebt die ene niet gevonden

Laten we je onze andere ervaringen laten zien.